Preview Mode Links will not work in preview mode

Lagom Kondition

Apr 29, 2019

Ny vecka ny sport. Idag gläntar vi på dörren till mountainbikens värld i väntant på Cykelvasan. Varför ska man cykla MTB, en lista i 10 punkter. Sponsras av Löplabbet som bjuder på friska 20% rabatt med koden “LAGKOND2019” både på nätet och i butik.

Veckans ämne: 32 minuter in.

Lagom Kondition görs med...


Apr 26, 2019

Allt du velat veta om löpning och som någon annan vågat fråga. Presenteras av www.rullskidcenter.se och sponsrat av www.loplabbet.se med stöd av www.racefox.se och Vasaloppet. 


Apr 17, 2019

Gästspel av Jonas Colting och snack om Phil Maffetones idéer kring lågpulsträning, MAF-test och så lite kuppat inspel om periodisk fasta. Lagom Kondition görs i samarbete med www.racefox.se och Vasaloppet.


Apr 8, 2019

Löpning kan vara världens farligaste sport. Om man räknar att få lite ont som farligt alltså. Med hjälp av Bernard, löpguru på Racefox, går vi igenom de viktigaste faktorerna. Avsnittet presenteras stolt av www.rullskidcenter.se med stöd av


Apr 2, 2019

Ett avsnitt om det som kanske borde kallas för högintensiv träning, men som oftast beskrivs som kvalitet. 7 högst kvalitativa tips på pass dessutom. Avsnittet presenteras av www.rullskidcenter.se och görs med stöd av www.racefox.se samt Vasaloppet. 

 

Ämnet börjar cirka 30 minuter...