Preview Mode Links will not work in preview mode

Lagom Kondition

Dec 20, 2023

Johan Röjler blev prisad som årets ledare på Idrottsgalan 2023, efter att ha hjälpt Nils van der Poel med den träning som ledde till världsrekord och OS-guld i plural.

I intervjun med Johan pratar vi om Johan karriär, om MAF-träning, om huruvida lugn träning kan vara för lugn, om att testa sig varje pass, om...


Dec 13, 2023

Tanken var att intervjua en person, men fem minuter före inspelning insåg vi att vi tagit fel på en vecka 🤷🏼‍♂️

Så istället dammade vi av några lyssnarfrågor som blivit liggande.

Dessutom: Fyrkantsvåger, övertoner och sinusvågor förklarar varför mobilstörningsljudet försvann i samband med...


Dec 6, 2023

Vi pratar om styrketräning för skidåkare med fysioterapeuten Cecilia Kalla, som både jobbar med svenska skidlandslaget och med motionärer.

Cecilia ger oss bland annat tips på hennes fem favoritövningar och pratar om hur du kan tänka kring antal repetitioner och antal set.

Dessutom: Ett epos i tre delar om...


Nov 29, 2023

Det är kul när träningen går bra. Det är inte lika att vara förkyld fyra veckor på raken.

Det här är ett avsnitt för dig som varit sjuk eller skadad länge och upplevt att träningen går kass och motivationen är noll.

Vi ger dig nio tips på hur du tar dig igenom detta. Med fokus på det mentala.

Dessutom:...


Nov 21, 2023

Skidsäsongen har startat med premiärer i finska Mounio, norska Beitostølen och svenska Gällivare. Därifrån lyfter vi några höjdpunkter/antihöjdpunkter samt allmänna observationer.

Vi pratar också om fjorton företeelser att hålla koll på i vinter. Allt från skidor dopade med el till vilket Ski Classics...