Preview Mode Links will not work in preview mode

Lagom Kondition

Mar 29, 2023

Erik har sprungit Torekov-Båstad. Han berättar om sina upplevelser från detta traillopp där han blev 18:e man av 1500 anmälda.

Vi pratar också om hur förhållandet i placering ser ut mellan Tjejvasan och Vasaloppet. Och så har vi hittat att en tysk åkte Vasaloppet utan stavar redan 1996.

Veckans ämne börjar...


Mar 22, 2023

Hur hamnade han i elitledet? Och vad hände i duellen mellan de där?

Vi försöker lämna Vasaloppet bakom oss, men det går trögt. Vi tar upp ett par lite annorlunda grejer som hände i Vasaloppet och Erik kommenterar och reflekterar kring TV-sändningen.

Dessutom försöker vi lösa den anglosaxiska etymologin...


Mar 15, 2023

Vasaloppet är över och vi summerar det lite till. Dessutom är Vasaloppets sportchef Tommy Höglund med i en kort intervju där vi bl a pratar om seedning för kvinnor och kvinnornas nummerserier.

I struntpratet diskuteras också den oerhört viktiga frågan om statskanalen SVT ska ha barninriktade program som slutar...


Mar 8, 2023

Du bjuds på en rapport från Eriks Vasalopp, där han lyckades behålla topp 100-sviten genom att staka in på en 99:e-plats. 

Du får bland annat höra om uppladdningen, starten, vem som hade flaskbälte och vad Northug ropade när han hörde att en svensk vann.

Det blir också en kort rapport rapport från...


Mar 1, 2023

Vi svarar på några fler lyssnarfrågor inför Vasaloppet och tar tempen på Eriks form. Lyckas han bli topp 100 för trettonde året i rad?

Dessutom: Race report från Tranemo Midnight Ski Marathon och Linnévasan.

Två nya ord: Konstpuder (nyproducerad konstsnö) och double parker (stakare som parkerat i en...