Preview Mode Links will not work in preview mode

Lagom Kondition

Jun 26, 2024

Härlig intervju med Stina Nilsson som har OS-guld i sprint på skidor, en tredjeplats i världscupen i skidskytte och nu går över till långlopp.

Stina avslöjar att hon är en "Strava-snokare", att hon inte kommer att satsa på gång framöver och så svarar hon på ett gäng lyssnarfrågor. Vi pratar också om...


Jun 19, 2024

Markus Greus jobbar med postural träning, som bland annat syftar till att komma åt grundorsaken till stelhet och smärta.

Kan det vara optimummetoden som gör att Erik T kan börja springa lite mer efter ett liv med en minst sagt diger skadelista?

Dessutom: Robin Bryntesson har blandat ihop stakskjut med svärdsteg...


Jun 12, 2024

Thibergs första frågespecial. Vi försöker svara på frågor kring bland annat Försvarsmaktens startled i Vasaloppet, mörkerseende, vintertriathlon, seedning på stakmaskin, effektiv träning tre dagar i veckan samt Fermis och Olbers paradoxer.

Vi hade också en planerad intervju med Vasaloppet och...


Jun 5, 2024

Ett fullmatat avsnitt med bland annat 👇🏽

🥂 Race report från succén på rullskidloppet i Ulricehamn där Erik W blev 23:a och bland annat slog en åkare i A-landslaget.

🥂 Race report från Bandsjörullen 46 km K.

🥂 Allt om rullskidpasset med landslaget där Erik W Erik T såg till att det blev ett...


May 29, 2024

Vi har intervjuar Therese Fredriksson, regerande svensk mästare i 24-timmarslöpning.

Du kommer få höra om Therese obeskrivliga pannben i träning och tävling, vilket har både för- och nackdelar i ultralöpning. Som att halta fram i 10 timmar med en trasig baksida och att drabbas av rabdomyolys.

Therese började...